naredi sam.com .::. spodbujamo ustvarjalnost
izdelava spletnih strani
Iskalnik:

Vaš e-mail

Naročite svoj brezplačni
e-časopisnaredisam6
Priporoči stran prijatelju
Natisni stran
Dodaj med priljubljene
V člankih najdete naslednje oznake:
Nasvet
Opozorilo
 


o nas
oglašujte z nami
iščemo sodelavce administracija

 

Št.člankov: 148

 

 

 

naredisam.com
Datum objave:  25.05.2004

VGRADNJA POMIVALNEGA KORITA
 
V enem izmed člankov smo predstavili vgradnjo kuhalne plošče štedilnika s predelavo obstoječih omar Vgradnja kuhalne plošče . Vgradnja pomivalnega korita je precej podobna, v tem članku pa bomo opisali tudi izdelavo omare.
 
Najprej naredimo izmero prostora in si izrišemo omare. Upoštevati moramo še želeno višino in dimenzije korita. V našem primeru ima pomivalno korito dimenzije; širina 550 mm, višina 160 mm in dolžina 950 mm. Naša omara bo tako zunanjih mer 1000 mm x 860 mm (želena višina ob prištetju debeline pulta, ki znaša 3,8 cm = 900 mm) in globine standard 550 mm. Torej naročimo v bližnji trgovini, ki opravlja tudi razrez iverne plošče posamzne kose omare.
Najprej v stranice zavrtamo luknje za vijake in moznike. Zavrtamo jih na mestih za police in vezne kose.    Za povečavo kliknite na sliko
Na sveder nastavimo distančnik za enostavnejše vrtanje. Če nismo določili enakih razdalj od roba do posameznih izvrtin, pazimo, da vrtamo zrcalne mere.
Nato izvrtamo še luknje za šarnirje - odmična spona.
Na vidne robove namestimo robni trak. Več o nameščanju robnega traku preberite v članku Nameščanje ali menjava robnega traku
 [1] 2 3 Naslednja stran

 

fonaterm izolacija iz tekstila
 
naredi sam.com .::. spodbujamo ustvarjalnost
© Revolver 2002, Vse pravice pridržane | Pravno pojasnilo

ISSN 1581-7172